Мешканців багатоповерхового будинку в Харкові евакуювали: причина (ФОТО)

Займання виникло у підвалі будинку

Під час пожежі у Харкові рятувальники евакуювали 15 мешканців будинку та врятували життя кошеняти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію  Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

У ДСНС розповіли, що 18 квітня о 09:25 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу у підвалі житлової 9-типоверхівки на вул. Гвардійців Широнинців у Харкові.

На адресу виклику прибули два оперативних відділення ДСНС на автоцистернах. “На той час спостерігалось сильне задимлення, яке з підвалу поширювалось сходовою клітиною. Рятувальники негайно вжили заходи щодо димовидалення та евакуації людей. Під їхнім наглядом на свіже повітря оперативно вийшли 15 мешканців будинку, з яких троє – це діти”, - уточнили подробиці рятувальники.

Під час проведення розвідки у підвалі спеціалісти виявили маленьке кошеня, яке забилось у куток. Його відразу винесли з небезпечної зони, врятувавши життя.

У ДСНС розповіли, що у підвалі горіло сміття на площі 15 квадратних метрів. Вогонь вдалось ліквідувати о 10:49. “Постраждалих немає. Причина виникнення загоряння з’ясовується”, - уточнили у ДСНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові 17 квітня сталося займання у Новобаварському районі. До прибуття рятувальників ДСНС адміністрацією підприємства було евакуйовано 10 людей. Детальніше про надзвичайну подію читайте за посиланням.

Читайте також про проведення масштабних перевірок газового обладнання у харківських будинках. Що контролюють у харківських багатоповерхівках, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться