Чоловік “переслідував” хлопчика з Харківщини навіть після переїзду: деталі

Яке покарання отримав чоловік за систематичне ґвалтування неповнолітнього

Чоловік систематично ґвалтував 11-річного хлопця, навіть коли дитина переїхала до іншої області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. Чоловіка засудили до довічного увʼязнення.

“За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Харківської та Львівської обласних прокуратур суд визнав чоловіка винним у низці злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості (ч. 6 ст. 152 (чотири епізоди), ч. 2 ст. 156, ч. 6 ст. 153, ч. 3 ст. 15 ч. 6 ст. 152, ч. 1 ст. 301-1, ч. 3 ст. 301-1 КК України)”, - йдеться у повідомленні прокуратури.

Прокурори довели, що керівник громадської організації в Харківській області протягом 2021-22 років систематично ґвалтував 11-річного вихованця. ГО спеціалізується на спортивному вихованні дітей. Щодо обставин події, то у прокуратурі розповіли, що спочатку керівник ГО увійшов у довіру до малолітнього, побудував з ним дружні стосунки. Після цього він почав постійно ґвалтувати хлопця та вчиняти розпусні дії щодо нього. 

“Навесні 2022 року через збройну агресію РФ на території Харківщини потерпілий разом з родиною переїхав до Львівської області, проте і це не зупинило чоловіка. Він приїхав до населеного пункту, знайшов хлопця та продовжив ґвалтувати дитину у безлюдних місцях”, - повідомили у прокуратурі. 

Свої дії чоловік записував на відео та зберігав на особистому ноутбуці. До винесення вироку засуджений перебував під вартою.

У судовому засіданні він свою вину не визнав. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сварка між подружжям призвела до трагедії у Харкові. Детальніше, що сталося, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться