На Харківщині сталася сильна пожежа: горів ліс та цивільна інфраструктура

Рятувальники Харкова загасили пожежу після чергового ворожого обстрілу деокупованого села

Увечері 6 травня чергових ворожих обстрілів зазнала Циркунівська громада. У с. Черкаські Тишки на відкритій території виникла пожежа. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Там горіла суха трава і хвойна підстилка в лісовому масиві. Також вогонь охопив одну одиницю сільськогосподарської техніки та раніше зруйновану окупантами будівлю кафе. Загальна площа пожежі склала 100 кв.м. Постраждалих немає.

До ліквідації наслідків ворожого обстрілу залучались 2 оперативні відділення ДСНС з Харкова. Рятувальникам доводилось працювати під постійною загрозою повторних обстрілів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області оновили графіки відключення світла з 6 по 10 травня

В АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень, інформує портал "Коментарі". Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете дізнатися про це у документі за посиланням.

Читайте також: На Харківщині сьогодні можна отримати гуманітарну допомогу

Сьогодні, 7 травня 2024 року, у Борівській громаді біля ФОКу,  здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги з 08:30.

Також 07.05.2024 р. в смт Старий Салтів по вул. Перемоги 34 (подвір'я ліцею) планується видача благодійної продуктової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків". Видача допомоги буде проводитися з 12:00 до 15:00 для мешканців смт Старий Салтів. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться