Горять хвойні ліси на Харківщині: у чому причина

Куп'янщина: протягом доби ліквідовано три пожежі у хвойних лісах

7 травня протягом дня підрозділи ДСНС три рази залучались на ліквідацію пожеж у хвойних лісах, які стались через постійні ворожі обстріли. Усі вони сталися на території лісництв Курилівської громади Куп’янського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Так, поблизу с. Глушківка горів ліс на площі 20 га, у с. Новоосинове горіла хвойна підстилка на площі 10 га, а у с. Подоли – на площі 4 га.

Дані пожежі були оперативно ліквідовані силами пожежних підрозділів ДСНС та лісового господарства. Жертв та постраждалих не зафіксовано.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області оновили графіки відключення світла з 6 по 10 травня

В АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень, інформує портал "Коментарі". Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете дізнатися про це у документі за посиланням.

Читайте також: У Харківській області розпочинаються перевірки по багатоквартирних будинках

У травні 2024 року у 250 багатоквартирних будинках Харківської області відбудуться перевірки.

Що будуть перевіряти у багатоквартирних будинках Богодухівської, Дергачівської, Золочівської, Солоницівської, Зміївської, Валківської, Краснокутської, Нововодолазької, Первомайської, Лозівської, Сахновщинської, Красноградської, Зачепилівської, Кегичівської, Ізюмської, Пісочинської, Безлюдівської, Південноміської, Роганської, Новопокровської, Печенізької, Чкалівської, Балаклійської, Донецької громад Харківської області – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться