У Харківській області щодня затримують людей: причини

Поліція перевірила в області понад 4300 автомобілів

Протягом доби від мешканців Харківщини надійшло до поліції 1078 викликів. Всі звернення оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, хуліганств, шахрайств, незаконного обігу наркоречовин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 35 громадян.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 4300 транспортних засобів.

На станції метро "Метробудівників" працівники поліції виявили 25-річного харків'янина, який з 2019 року знаходиться у розшуку за Оболонським управлінням поліції ГУНП в м. Київ за вчинення крадіжки. Повідомлено ініціатору розшуку.

Минулої доби на території Харківщини сталося 13 дорожньо-транспортних пригод, в яких 7 громадян отримали травми.

Працівники поліції викрили 2 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області оновили графіки відключення світла з 6 по 10 травня

В АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень, інформує портал "Коментарі". Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете дізнатися про це у документі за посиланням.

Читайте також: У Харківській області розпочинаються перевірки по багатоквартирних будинках

У травні 2024 року у 250 багатоквартирних будинках Харківської області відбудуться перевірки.

Що будуть перевіряти у багатоквартирних будинках Богодухівської, Дергачівської, Золочівської, Солоницівської, Зміївської, Валківської, Краснокутської, Нововодолазької, Первомайської, Лозівської, Сахновщинської, Красноградської, Зачепилівської, Кегичівської, Ізюмської, Пісочинської, Безлюдівської, Південноміської, Роганської, Новопокровської, Печенізької, Чкалівської, Балаклійської, Донецької громад Харківської області – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться