У Харкові та області горіли будинки: є загиблі (ФОТО)

Причинами пожеж стали порушення правил пожежної безпеки та несправність пічного опалення

У Харкові та області протягом останніх 12 годин трапилось 3 пожежі, які забрали життя 4-х людей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

У ДСНС розповіли, що о 21:26 21 січня пожежа сталася внаслідок необережності під час поводження з вогнем у приватному будинку на вул. Олексіївській у Харкові. Внаслідок пожежі загинув 57-річний чоловік. Площа горіння склала 50 кв.м. 

О 07:19 22 січня стало відомо про другу пожежу, яка трапилась також у приватній оселі за адресою: м. Харків, проїзд Верещаківський. На ній загинув 57-річний чоловік та 61-річна жінка. А загоряння трапилось через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації електронагрівального приладу. У кімнаті, де рятувальники знайшли тіло загиблого, горіла дерев’яна підлога на площі 6 кв.м. 

Третя пожежа виникла у с. Краснопавлівка Лозівського району у приватному будинку. Цього разу її причиною стала несправність пічного опалення. Під час пожежогасіння рятувальники виявили тіло 75-річного власника. Площа пожежі склала 15 кв.м.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що днями одна з побутових пожеж забрала життя 61-річного харків'янина

У ДСНС повідомили, що подія трапилась о 07:11 20 січня в Основ’янському районі Харкова. Загорілась одна з квартир, розташована у мансарді житлової двоповерхівки на вул. Рибасівській. 

Через сильне задимлення рятувальники евакуювали 7 людей. Горіли домашні речі, а також дерев’яні перегородки та перекриття на площі 25 кв.м. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться