Від сварки до зґвалтування: що трапилося на підприємстві в Харкові (ФОТО)

Зловмисникам загрожує від 7 до 12 років увʼязнення

Поліцейські Харкова оперативно затримали зловмисників за скоєння злочину - вони побили та зґвалтували жінку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції зазначили, що подія сталася в Індустріальному району на території підприємства, де працювала потерпіла. 

20 січня до поліції звернулась 53-річна жінка. Вона повідомила про те, що її побили та зґвалтували маловідомі чоловіки, які прийшли до її співмешканця. На території цеху, де працювали співмешканці, між чоловіками виникла сварка, потім бійка. Потім зловмисники нанесли жінці тілесні ушкодження та зґвалтували її.

Правоохоронці протягом кількох годин встановили особи чоловіків. Ними виявились 21 та 27-річні мешканці Харкова.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років увʼязнення.

Чоловіків затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці не припиняють проводити перевірки на вулицях Харкова та області. Минулої доби в ході відпрацювання території міста та області правоохоронці викрили двох громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини.

Також за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності для перевірки затримали 80 осіб. 

Детальніше про ситуацію в Харкові та області читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться