У Харкові та області оголосили небезпеку

Прогноз оголосили на 11 травня у Харкові та Харківській області

Погодні умови сприятимуть низькій або підвищеній ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню). Про це повідомили у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі".

Так, у Харкові та Великому Бурлуці завтра буде високий рівень пожежної небезпеки, у Золочівській, Богодухівській та Ізюмській громадах – надзвичайний рівень пожежної небезпеки, в інших районах – мала або середня небезпека.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні вночі російська армія завдала удару по житлових будинках у Харкові. Сталися сильні пожежі. Попередньо пошкоджено 12 приватних житлових будинків.

Постраждали дві людини: дитина 11 років та жінка 72 років - гостра реакція на стрес.

Всюди – виключно цивільна інфраструктура та житловий район. Деталі та фото обстрілів – за посиланням.

Читайте також: Сьогодні о п’ятій ранку ворог намагався прорвати лінію оборони на Харківщині

Протягом цієї доби на Вовчанському напрямку ворог здійснював авіаудари із застосуванням керованих авіаційних бомб (КАБ).  З початком ночі російські окупанти посилили вогневий тиск на передній край нашої оборони за підтримки артилерії. Про це повідомили в Міністерстві оборни України.

"Приблизно о 5 ранку відбулася спроба прориву противником нашої лінії оборони під прикриттям бронетехніки", – написали в Міністерстві. Що діється на цьому напрямку – читайте за посиланням.

У прикордонних районах йде евакуація: людей переправляють човнами (ФОТО)

У Поліції Харківщини показали, як наразі триває евакуація у прикордонних населених пунктах області. Правоохоронці закликають виїжджати з населених пунктів, що прострілюються ворогом. "Якщо ви або ваші рідні вирішили евакуюватися з населених пунктів, які потерпають від постійних щільних обстрілів військових рф, звертайтеся на "гарячу лінію" з питань евакуації за номером телефону 0-800-33-92-91, спецлінію "102" або до найближчих відділень поліції", – наголосили поліцейські.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться