На Харківщині рятувальники ліквідували масштабну пожежу

Горіла складська будівля на площі 1500 квадратів

Уночі в с. Васищево на Харківщині сталося займання у виробничо-складській будівлі на загальній площі 1500 кв.м. про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Наразі пожежу ліквідовано. Постраждалих немає.

Причина загорання з’ясовується.

До гасіння пожежі залучалися 10 пожежних автоцистерн та 60 осіб особового складу ДСНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Евакуйовані з прикордоння: де надають житло мешканцям Харківщини

Місто Харків приймає евакуйованих мешканців прикордонних районів Харківської області, в яких російський агресор активізував бойові дії.

12 травня в ефірі національного телемарафону міський голова Ігор Терехов повідомив, що громадян, які через посилення обстрілів були вимушені покинути свої домівки, забезпечують усім необхідним.

"Переважна більшість евакуйованих залишається в Харкові. Ми пропонуємо їм проживання в гуртожитках, і дуже багато людей користуються цією пропозицією. Ми забезпечуємо їх продуктами харчування, засобами гігієни та іншими предметами першої необхідності", - розповів Ігор Терехов.

Читайте також: Що робиться на Харківському напрямку – інформація Генштаба

На Харківському напрямку оперативна обстановка залишається складною та динамічно змінюється. Ведуться бойові дії на напрямках Пильна - Лук’янці, Пильна - Глибоке, Пильна - Олійникове, Муром - Бугруватка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Крім того, противник проводить штурмові дії на напрямках Стрілеча - Глибоке, Олійникове - Глибоке, Оліникове - Лук’янці, Муром - Стариця, Плетенівка - Тихе.

Чи має ворог тактичний успіх і які ще атаки застосовує ворог – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться