Частина Харкова залишиться без води

Мешканців просять зробити запаси

КП "Харківводоканал" у середу, 15 травня, проведе ремонтні роботи на водоводі на перехресті вулиць Валер'янівської та Полтавської.

Як повідомили на підприємстві, у зв’язку з цим з 10:00 до 24:00 буде припинене водопостачання частини Основ’янського району (з адресами можна ознайомитися за посиланням.

На час проведення ремонтних робіт підвезення води здійснюватиметься автоцистернами КП "Харківводоканал".

Телефон для довідок: 15-33.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові назвали вартість виїзду військовозобов’язаних за кордон – дані прокуратури

За даними слідства, офіційно ніде не працюючий харків’янин розробив план незаконного збагачення. Чоловік підшукував військовозобов’язаних осіб, які мали бажання виїхати за кордон, і пропонував їм свої "послуги". Ділок зазначав, що може повпливати на співробітників однієї з харківських міських клінічних багатопрофільних лікарень та обіцяв посприяти у видачі документів, які дають право безперешкодно перетинати державний кордон України.

Читайте також: Президент Володимир Зеленський наголосив, що Україні необхідні два ЗРК Patriot для захисту Харківщини. Як повідомляє Укрінформ, про це глава держава заявив під час зустрічі з державним секретарем Сполучених Штатів Ентоні Блінкеном, інформує портал "Коментарі".

Що це дасть – читайте за посиланням.

ГУР показало, як знищують на Харківщині ворожу техніку (ВІДЕО)

У Харківській області триває наполеглива й плідна робота пілотів fpv-дронів ГУР МО України. Розвідники показали, як знищують техніку та окупантів на одному з напрямків, інформує портал "Коментарі". Зокрема, розвідники виявили та спалили низку одиниць російської бронетехніки, ЗРК "стрєла 10м", гармату Д-30, ворожі засоби зв’язку та доровартісний комплекс ведення розвідки  "муром-м".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться