Окупанти вбили двох людей у прикордонні Харківщини (ФОТО)

Внаслідок ворожих ударів по Харківщині загинули двоє мирних жителів

Прикордонна Вовчанська громада продовжує перебувати під масованими ударами російської армії.

14 травня ворожий дрон влетів у житловий будинок у м. Вовчанськ: сталась пожежа, загинула 80-річна жінка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Також сьогодні у селищі Гатище внаслідок обстрілу з боку окупантів загинув чоловік 83 років.

Крім того, 14 травня орієнтовно об 11:30 російські військові обстріляли селище Борова Ізюмського району. Пошкоджено щонайменше 10 приватних домоволодінь. За попередніми даними, ворог застосував по населеному пункту РСЗВ "Торнадо-С".

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками зс рф.

За процесуального керівництва Чугуївської та Ізюмської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові назвали вартість виїзду військовозобов’язаних за кордон – дані прокуратури

За даними слідства, офіційно ніде не працюючий харків’янин розробив план незаконного збагачення. Чоловік підшукував військовозобов’язаних осіб, які мали бажання виїхати за кордон, і пропонував їм свої "послуги". Ділок зазначав, що може повпливати на співробітників однієї з харківських міських клінічних багатопрофільних лікарень та обіцяв посприяти у видачі документів, які дають право безперешкодно перетинати державний кордон України.

Читайте також: Президент Володимир Зеленський наголосив, що Україні необхідні два ЗРК Patriot для захисту Харківщини. Як повідомляє Укрінформ, про це глава держава заявив під час зустрічі з державним секретарем Сполучених Штатів Ентоні Блінкеном, інформує портал "Коментарі".

Що це дасть – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться