На Харківщині чоловік намагався вкоротити собі віку: що зробили медики

Медики прибули на виклик, навіть не зрозумівши повну картину

16 травня о 15:28 до Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Харківщини надійшов екстрений виклик до чоловіка 40 років. Незважаючи на те, що виклик зі слів знайомої не відображав обʼєктивну картину, бригада ЕМД прибула менш ніж за 4 хвилини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію медичної установи.

Вчасно розпочаті реанімаційні заходи врятували життя людині, яка вирішила скоротити свій вік через самогубство.

Врятували чоловіка медики у складі бригади 903: лікар Володимир Кучугур, брат медичний Артем Стаценко, водій Ігор Павлов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні у Харківській області оголошено День жалоби: подробиці

19 травня окупанти внаслідок обстрілів Вовчанська, сіл Ківшарівка, Новоосинове Куп’янської громади та Малоданилівської громади забрали життя 12 людей. Серед загиблих — вагітна жінка. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

За даними обласної прокуратури, 19 травня близько 11:00 зс рф завдали ракетний удар по базі відпочинку у с. Черкаська Лозова Малоданилівської ОТГ.

Приблизно через 10 хвилин російська армія повторно вдарила ракетою по тому ж місцю.

Шість людей загинули, серед них п’ятеро цивільних чоловіків та жінка, яка перебувала на сьомому місяці вагітності.

Двадцять вісім осіб отримали поранення, серед яких двоє працівників поліції та фельдшер швидкої допомоги, які приїхали на допомогу людям після першого удару. Також легкі тілесні ушкодження отримала 8-річна дівчинка.

Крім того, ще шестеро людей загинули в області цього дня. Жахливі подробиці та фото – за посиланням.

Читайте також: Що робиться на фронті Харківщини станом на ранок

Начальник Харківського гарнізону генерал Сергій Мельник станом на ранок повідомив, що противник продовжує спроби атакувати українські Сили оборони за підтримки авіації у Вовчанську, Старицях, Зеленому та у напрямку на Липці.

"Загальна ситуація продовжує бути складною. Упродовж доби на цій ділянці фронту відбулось понад 10 бойових зіткнень. Тим не менш, обстановка контрольована. Українські захисники діють ефективно, завдаючи ворогу втрат. Згідно з оперативними даними, за тиждень російська армія втратила орієнтовано 1572 окупанта та 263 одиниці озброєння та військової техніки", – зазначив Мельник.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться