До харківської поліції доставили 80 людей за добу: що відбувається

Людей доставляють до територіальних підрозділів для перевірки

До працівників харківської поліції минулої доби звернулося 1226 громадян. Всі звернення оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркоречовин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставили для перевірки 80 громадян.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 13 дорожньо-транспортних пригод, в яких одна людина загинула, 9 громадян отримали травми.

Правоохоронці склали 10 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 2 - за керування автомобілями у стані сп’яніння, 4 – за керування автомобілями без відповідних документів, 4 – за перевищення швидкості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Обстріл Харкова "шахедами" та ракетами: що відомо (ФОТО)

Вночі та зранку окупанти били по Харкову "шахедами" та завдавали ракетних ударів. Уламки ворожих "Шахедів" зафіксовані в чотирьох локаціях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Подробиці атаки – за посиланням.

Читайте також: Для Харкова та області опублікували новий графік відключень електроенергії 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться