У Харкові показали жахливі фото наслідків нічних обстрілів «шахедами»

У Харкові постраждали пʼять людей внаслідок нічної російської атаки безпілотниками по місту

За процесуального керівництва Немишлянської, Салтівської та Шевченківської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Вночі ворог вчергове атакував Харків БпЛА. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, орієнтовно о 2:10 у Немишлянському районі через збройну агресію рф горіли два житлові будинки. Гострої реакції на стрес зазнали пʼять мирних жителів: троє жінок 58, 68, 72 років та двоє чоловіків 67 та 70 років.

У Салтівському районі пошкоджено щонайменше 25 вантажних автомобілів та автобусів на території цивільного автомобільного підприємства, офісне приміщення та будівлю комунального підприємства.

У Шевченківському районі пошкоджено бігову доріжку в одному з парків відпочинку. У прилеглих житлових будинках вибито вікна.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовими.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Обстріл Харкова "шахедами" та ракетами: що відомо (ФОТО)

Вночі та зранку окупанти били по Харкову "шахедами" та завдавали ракетних ударів. Уламки ворожих "Шахедів" зафіксовані в чотирьох локаціях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Подробиці атаки – за посиланням.

Читайте також: Для Харкова та області опублікували новий графік відключень електроенергії

АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень електроенергії для Харкова та населених пунктів Харківської області з 21 по 25 травня включно.

Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться