У Харкові дуже сильна пожежа: прильотів не було (ФОТО)

У Харкові вогнеборці гасять пожежу в екосистемі

21 травня о 14:07 вогнеборці залучались до гасіння пожежі, яка виникла на відкритому просторі у Немишлянському районі Харкова. Горіла суха трава та очерет на площі 2 га. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

До її ліквідації  було залучено 4 пожежних автоцистерни та 25 осіб особового складу ДСНС. Завдяки оперативному втручанню рятувальників вдалось запобігти перекидання вогню на людські помешкання.

О 14:50 вогонь локалізовано, ліквідація триває.

Рятувальники нагадують, що випалювання сухостою під час дії воєнного стану – злочин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Обстріл Харкова "шахедами" та ракетами: що відомо (ФОТО)

Вночі та зранку окупанти били по Харкову "шахедами" та завдавали ракетних ударів. Уламки ворожих "Шахедів" зафіксовані в чотирьох локаціях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Подробиці атаки – за посиланням.

Читайте також: Для Харкова та області опублікували новий графік відключень електроенергії

АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень електроенергії для Харкова та населених пунктів Харківської області з 21 по 25 травня включно.

Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться