Поліцейський не доїхав забрати людей з Вовчанська через ворожий дрон

Чоловік зазнав поранень внаслідок вибуху

Працівник Вовчанського ВП ГУНП сьогодні, 21 травня, їхав забирати людей, які чекали евакуації. Не доїхав. FPV ворога атакував авто поліції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Поліцейський живий, отримав акубаротравму.  Людей все одно евакуювали.

"Так працюємо щодня.

Задля людей", – написали у поліції.                                                                                   

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

У Харкові та області можна безкоштовно отримати окуляри: подробиці

У Всеукраїнських пунктах об’єднання ГО "ВПО України" є в наявності окуляри для зору. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію громадської організації. Отримати їх абсолютно безкоштовно можуть переселенці, або люди, які не мають змоги придбати їх самостійно, за наступними адресами.

Читайте також: У Харківській області захисників та захисниць заохочуватимуть матеріально

Сьогодні на сесії Харківської обласної ради ХОВА ініціювала низку важливих рішень, які стосуються підтримки захисників та захисниць. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Так, депутати облради підтримали низку рішень. Відтепер у Харківській області відзначатимуть захисників і захисниць Харківщини одноразовою матеріальною підтримкою в розмірі 20 тисяч гривень. Бойові підрозділи будуть подавати до ХОВА переліки, які потім узгоджуватимуть профільні комісії облради. Які ще матеріальні виплати зможуть отримати військові – читайте за посиланням. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться