Мешканці Харківщини наловили червонокнижної риби (ФОТО)

На Забродівському водосховищі виявлено порушників, які нанесли понад 43 тисяч гривень збитків

21 травня 2024 року під час рибоохоронної роботи державні інспектори виявили грубе порушення Правил рибальства. Так, о шостій годині ранку на Забродівському водосховищі Богодухівського району було виявлено осіб, які в період нерестової заборони, за допомогою гумового човна, здійснювали лов водних біоресурсів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського рибоохоронного патруля.

Чоловіки забороненим знаряддям лову, а саме сіткою з льоси виловили таку рибу: лин – 13 екз., сазан - 4 екз., карась сріблястий - 2 екз., товстолобик - 1 екз. та червонокнижний карась золотий – 3 екз. Загальна вага незаконно добутих водних біоресурсів становила 26 кг.

На осіб складено протоколи за ч.4 ст.85 та ст.90 КУпАП України. Збитки, завдані рибному господарству України, складають 43 388 гривень. Заборонене знаряддя лову, човен та незаконно виловлені водні біоресурси вилучено.

Харківський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти завдали масованого ракетного удару по Харкову

Через обстріл постраждали цивільні підприємства, на одному з яких сталася пожежа у цеху з папером. Відомо про сімох загиблих та 20 поранених. Деталі жахливого обстрілу – за посиланням.

Читайте також: Мешканців Харкова просять про допомогу для тварин з евакуації

У КП "Центр поводження з тваринами" зазначили, що до міського притулку привозять багато собак, евакуйованих з прикордонних районів Харківщини, де ворог активізував бойові дії.

Місць у вольєрах для розміщення тварин бракує, тому притулок просить харків’ян та мешканців області допомогти з будками для собак.

Привезти будку можна щодня, з 9:30 до 16:00, за адресою: пр. Гагаріна, 358.

"Якщо ви територіально знаходитеся в Харкові, працівники притулку можуть забрати її самостійно. Звертатися за тел.: (0800) 50-43-14 або (067) 920-79-04", – зазначають у КП.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться