Завтра у Харкові оголошено День жалоби: чого не можна робити

Сьогодні у Харкові загинуло щонайменше сім людей, близько двадцяти отримали поранення

24-те травня оголошене Днем жалоби в місті Харкові. Відповідне розпорядження підписав Харківський міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі".

На знак скорботи за загиблими сьогодні, 23 травня, під час ракетних ударів по об’єктах цивільної інфраструктури, на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій буде приспущений Державний прапор з траурною стрічкою.

Також буде заборонена розважальна музика на ринках, в торгових закладах, об'єктах комунального харчування тощо.

Нагадаємо, що сьогодні ворог завдав близько 15 ударів по Харкову та Люботину. В Основʼянському районі м. Харкова ворожі ракети влучили по території друкарні. Сталась масштабна пожежа. Сім людей загинули, ще 20 — травмовані. Всі постраждалі — працівники підприємства. Триває розбір завалів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти завдали масованого ракетного удару по Харкову

Через обстріл постраждали цивільні підприємства, на одному з яких сталася пожежа у цеху з папером. Відомо про сімох загиблих та 20 поранених. Деталі жахливого обстрілу – за посиланням.

Читайте також: Мешканців Харкова просять про допомогу для тварин з евакуації

У КП "Центр поводження з тваринами" зазначили, що до міського притулку привозять багато собак, евакуйованих з прикордонних районів Харківщини, де ворог активізував бойові дії.

Місць у вольєрах для розміщення тварин бракує, тому притулок просить харків’ян та мешканців області допомогти з будками для собак.

Привезти будку можна щодня, з 9:30 до 16:00, за адресою: пр. Гагаріна, 358.

"Якщо ви територіально знаходитеся в Харкові, працівники притулку можуть забрати її самостійно. Звертатися за тел.: (0800) 50-43-14 або (067) 920-79-04", – зазначають у КП.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться