У Харкові збільшилася кількість загиблих та постраждалих

Оновлені дані щодо наслідків російських авіаударів по будівельному гіпермаркету у Харкові

Станом на зараз кількість загиблих зросла до 17. Впізнано 13 жертв, серед них 10 працівників гіпермаркету та троє відвідувачів. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі станом на 15:06, інформує портал "Коментарі".

Поранення отримали 48 людей.

Безвісти зниклими залишаються 5 осіб.

Інформація буде оновлюватись.

Тіло людини, яке знайшли зранку, належить 17-ти річному Кирилу. Хлопець жив в Харкові і в той день, як і десятки інших містян, прийшов до гіпермаркету. Впізнати його змогли за ДНК - зразки надала мама загиблого. Про це повідомив начальник Слідчого управління обласної поліції Сергій Болвінов.

Після цього на згарищі виявили рештки ще однієї жертви. Залишки робочого одягу вказують на те, що це один з працівників гіпермаркету. Ідентифікація триває.

"Пошукова операція триває, ми не припиняємо цю роботу. Продовжується і ідентифікація. Повернути тіла рідним загиблих зможемо одразу, як завершаться пошуки та впізнання. Наші спеціалісти докладають максимальних зусиль, щоби все відбувалося  настільки швидко, наскільки це можливо", – зазначив головний слідчий області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вночі слідчі знайшли ще одне тіло в знищеному ворожими КАБами "Епіцентрі"

Слідчі продовжують пошуки на місці удару по гіпермаркету "Епіцентр". Слідчі та криміналісти на ногах вже третю добу, працюють майже без відпочинку, чергуються між собою. Але робота не припиняється ані на мить, попри постійні тривоги. Про це повідомив начальник Слідчого управління обласної поліції Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі"

"Цієї ночі на місці, де був відділ з продажу світильників, знайшли ще одне тіло. Загиблих вже п'ятнадцять.

Також триває і робота в лабораторії - протягом ночі спеціалісти змогли встановити особи ще двох жертв. 

Водночас пошуки не припиняються, на жаль, в гіпермаркеті можуть ще залишатися тіла.

Якщо ваші знайомі, рідні, сусіди не виходять на зв'язок після цієї атаки і ви припускаєте, що ці люди могли бути неподалік чи всередині під час удару, - звертайтеся до поліції. Це допоможе нам в пошуках", – зазначив головний слідчий області.

Також медики повідомили про стан постраждалих від ворожих обстрілів Харкова 25 травня. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться