Компанія «Епіцентр К» підтримає родини загиблих та постраждалих у Харкові

Компанія "Епіцентр К" виплатить грошову допомогу всім, хто постраждав під час жахливої трагедії в Харкові

Родини всіх, хто загинув під час ворожого удару по торговельному центру отримають по 1 млн грн. Про це повідомили у компанії "Епіцентр К", інформує портал "Коментарі".

Всі витрати на поховання компанія візьме на себе. Сім'ям, де залишаються неповнолітні діти, Епіцентр виплачуватиме допомогу на кожну дитину у розмірі 10 тис. грн на місяць до досягнення 18 років. Всім постраждалим буде надане повне медичне забезпечення, компенсовані витрати на лікування та реабілітацію.

“Наші серця розбиті цією жахливою трагедією. Сьогоднішній день об’явлено днем жалоби по всій групі компаній. Втім, наш біль та сум не порівняти зі скорботою тих, хто втратив близьких. Ми надамо допомогу родинам тих, хто загинув та постраждав під час ворожого удару по Епіцентру в Харкові. Молимося за душі загиблих та просимо Господа допомогти пораненим швидше одужати”, - зазначила PR-директор компанії Епіцентр Юлія Чудновець.

Також компанія висловила слова подяки співробітникам, які попри загрозу своєму життю допомагали вивести людей з палаючої будівлі, рятувальникам, пожежникам та правоохоронцям, які боролися за кожне життя.

Станом на 15:06 27 травня кількість загиблих зросла до 17. Впізнано 13 жертв, серед них 10 працівників гіпермаркету та троє відвідувачів. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

Поранення отримали 48 людей.

Безвісти зниклими залишаються 5 осіб.

"Пошукова операція триває, ми не припиняємо цю роботу. Продовжується і ідентифікація. Повернути тіла рідним загиблих зможемо одразу, як завершаться пошуки та впізнання. Наші спеціалісти докладають максимальних зусиль, щоби все відбувалося  настільки швидко, наскільки це можливо", – зазначив головний слідчий області Сергій Болвінов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться