Окупанти знову обстріляли Харків: куди влучили авіабомби (ФОТО)

Ворог атакував цивільні підприємства – одна людина загинула, є постраждалі

Сьогодні, 27 травня орієнтовно о 16:15 зс рф знову завдали авіаудари по Харкову. Попередньо, ворог атакував місто трьома УМПБ Д-30 з території бєлгородської області рф. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію керівника Харківської обласної прокуратури Олександра ФІльчакова.

У Холодногірському районі зафіксовано два влучання. Один з авіаційних боєприпасів влучив у близько 20 м біля входу на територію фірми по виробництву продуктів харчування. Другий — у виробниче приміщення підприємства, що займалось виготовленням систем поливу для сільськогосподарських підприємств.

Загинула жінка 47 років. Отримали поранення 11 людей. Загибла та постраждалі — працівники вказаних підприємств.

У Шевченківському районі авіаційний боєприпас влучив біля проїжджої частини. Без постраждалих.

На місці працюють прокурори та слідчі поліції з метою фіксації воєнних злочинів.

За даними обласного главку ДСНС, внаслідок вибуху в Холодногірському районі зруйновано дах виробничого цеху. Виникла пожежа, яку вогнеборці оперативно ліквідували.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли:

Компанія "Епіцентр К" підтримає родини загиблих та постраждалих у Харкові

Родини всіх, хто загинув під час ворожого удару по торговельному центру отримають по 1 млн грн. Про це повідомили у компанії "Епіцентр К", інформує портал "Коментарі".

Всі витрати на поховання компанія візьме на себе. Сім'ям, де залишаються неповнолітні діти, Епіцентр виплачуватиме допомогу на кожну дитину у розмірі 10 тис. грн на місяць до досягнення 18 років. Всім постраждалим буде надане повне медичне забезпечення, компенсовані витрати на лікування та реабілітацію. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться