В Харкові чоловік обікрав зруйновані від російських атак будинки: яке покарання загрожує

Чоловік обкрадав квартири у розбитих будинках на Північній Салтівці

В Харкові чоловік, користуючись тим, що будинки зазнали суттєвих руйнувань від постійних російських обстрілів, викрадав все вціліле майно власників, яких не було вдома. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.


Суд міста Харкова виніс обвинувальний вирок 31-річному місцевому жителю. Чоловіку призначено покарання у вигляді шести років позбавлення волі. 

За даними слідства, починаючи з вересня 2023 року чоловік незаконно проникав до житлових приміщень у постраждалих від обстрілів районах Північної Салтівки, зокрема по вулицях Метробудівників та Наталії Ужвій.
Правопорушник викрадав різноманітне майно, зокрема побутову техніку, системні блоки, кухонне приладдя, телевізори та інше вціліле майно. Його дії були задокументовані і підтверджені в рамках розслідування.

“28 лютого 2024 року правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України. До винесення вироку зловмисник перебував під вартою. У судовому засіданні чоловік повністю визнав свою вину. Обвинувальний вирок виніс Київський районний суд м. Харкова. Триває строк на апеляційне оскарження.  Досудове розслідування проводив СВ ХРУП №1 ГУНП в Харківській області”, - йдеться в повідомленні правоохоронців. 
Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харківській області на дорозі обкрали автомобіль. Детальніше про подію читайте за посиланням. 
Нагадаємо, у Харкові чоловік скривдив матір та погрожував розправою бабусі. Поліцейські винесли терміновий заборонний припис - чоловіку заборонили входити та перебувати в місці проживання постраждалих осіб.
Крім того, мешканцю Чугуївського району повідомили про підозру - він на поминках обікрав односельчанку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться