У Харкові загубилася 11-річна дівчинка: подробиці

Втекла від матері та заблукала у місті: поліцейські Харкова повернули додому дитину

29 травня близько 14:20 до Харківського районного управління поліції № 1 надійшла заява  від мешканки міста Чугуїв. Жінка повідомила, що вона разом із дітьми приїхала до лікарні Харкова. Молодша дитина вибігла з лікувального закладу та втікла у невідомому напрямку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

На пошуки 11-річної дівчини був орієнтований весь особовий склад Харківського районного управління поліції та наряди Управління патрульної поліції Харкова.

Упродовж години поліцейські встановили місцеперебування зниклої. Весь час вона гуляла вулицями міста. Дівчину повернули матері.

Жодних протиправних дій щодо зниклої скоєно не було. З дівчиною та її матір’ю правоохоронці провели профілактичну бесіду.

Поліція закликає батьків та піклувальників, у разі зникнення дітей не гаяти часу та звертатися за номером 102.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Олександр Сирський повідомив, що робиться на Харківському напрямку

Для підвищення оперативності в управлінні та вирішенні проблемних питань з нарощування наших сил та засобів на активних ділянках фронту Головнокомандувач ЗС генерал-полковник Олександр Сирський працював у бригадах та батальйонах, які ведуть оборону  на Харківському напрямку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Генштабу.

Противник продовжує нарощувати угруповання своїх військ на напрямку головного удару Стрілеча - Липці та в районі Вовчанська, шляхом перекидання додаткових полків і бригад з інших напрямків та з полігонів.

Втім, цих сил зараз недостатньо для повномасштабного наступу і прориву нашої оборони, зазначає Головнокомандувач.

До того ж дії ворога ускладнені посиленням нашої оборони завдяки своєчасному прийняттю рішень щодо перекидання резервів на загрозливі напрямки. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться