Харківські поліцейські затримали 35 людей: що відбувається

Людей доставляють у територіальні підрозділи для перевірки

Упродовж доби 1462 виклики надійшло до працівників харківської поліції. Всі звернення оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставили для перевірки 35 громадян.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3800 транспортних засобів.

Минулої доби на території Харківщини сталося 28 дорожньо-транспортних пригод, в яких дві людини загинуло, 20 громадян отримали травми.

У місті Первомайський працівники поліції викрили водія, який керував транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ЗСУ почали бити по території рф західною зброєю – військові

У зв’язку з наданням дозволу на застосування всієї номенклатури озброєння по території РФ, ЗСУ почали вражати ті місця, де противник тримає свої резерви, де накопичує легкоброньовану та броньовану техніку. Про це в етері національного телемарафону повідомив командир батальйону “Ахіллес” 92-ї ОШБр Юрій Федоренко.

Він зазначив, що з цих місць ворог проводить ураження, зокрема, міста Харкова, використовуючи установки С-300 та С-400 та має величезну кількість різних засобів радіоелектронної боротьби, радіоелектронної розвідки, ППО тощо. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: На Харківщині зафіксували жорстоке поводження з військовополоненими



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться