Порушила комгодину та сіла п’яна за кермо: у Харкові стався інцидент

Водійка була у стані сп’яніння та пересувалася містом у комгодину

Вчора, близько 1-ї  годині ночі, на вулиці Деревʼянка патрульні зупинили авто Audi за порушення комендантської години. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Під час спілкування з водійкою  поліцейські виявили у неї ознаки алкогольного сп'яніння, тому запропонували пройти відповідний огляд. Результат огляду склав 0.61 проміле алкоголю, що перевищило допустиму норму в понад 3 рази, з чим кермувальниця погодилась.

Під час складання адміністративних матеріалів пасажир авто Audi пропонував правоохоронцям неправомірну вигоду у сумі 5000 гривень за непритягнення водійки до відповідальності. На неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди громадянин не реагував.

Для фіксації обставин події поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Патрульні відсторонили водійку від керування та склали на неї адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) КУпАП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ЗСУ почали бити по території рф західною зброєю – військові

У зв’язку з наданням дозволу на застосування всієї номенклатури озброєння по території РФ, ЗСУ почали вражати ті місця, де противник тримає свої резерви, де накопичує легкоброньовану та броньовану техніку. Про це в етері національного телемарафону повідомив командир батальйону “Ахіллес” 92-ї ОШБр Юрій Федоренко.

Він зазначив, що з цих місць ворог проводить ураження, зокрема, міста Харкова, використовуючи установки С-300 та С-400 та має величезну кількість різних засобів радіоелектронної боротьби, радіоелектронної розвідки, ППО тощо. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: На Харківщині зафіксували жорстоке поводження з військовополоненими



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться