На Харківщині розганяють черговий фейк про евакуацію

Евакуація чиновників з Липців, Тернової і не тільки – росіяни розганяють новий фейк

Ворожі TG-канали поширюють фото нібито наказу голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова щодо проведення евакуації керівництва окремих населених пунктів Харківської області.

Верифікувавши інформацію в Харківській ОВА, Центр протидії дезінформації повідомляє, що наказ є фейковим. Також в адміністрації зауважили, що за номером 121 В (який вказано у фейковому документі) в ОВА вже існує інше розпорядження.

 Водночас оформлення так званого наказу та вживання в тексті документа виразів "наказуємо" та "поголовний список" не відповідає вимогам ділового мовлення.

 "Цей та інші подібні фейки рашисти поширюють з метою сіяння панічних настроїв з-поміж населення та дестабілізації ситуації в регіоні", – зазначають у ЦПД.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині оновили дитяче консультативно-діагностичне відділення В Інституті патології хребта та суглобів імені професора М.І. Ситенка НАМН України до Дня захисту дітей відкрили оновлене дитяче консультативно-діагностичне відділення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Що оновили та як тепер виглядає відділення – читайте за посиланням.

Читайте також: Порушила комгодину та сіла п’яна за кермо: у Харкові стався інцидент

Вчора, близько 1-ї  годині ночі, на вулиці Деревʼянка патрульні зупинили авто Audi за порушення комендантської години. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Під час спілкування з водійкою  поліцейські виявили у неї ознаки алкогольного сп'яніння, тому запропонували пройти відповідний огляд. Результат огляду склав 0.61 проміле алкоголю, що перевищило допустиму норму в понад 3 рази, з чим кермувальниця погодилась. Що сталося потім – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться