Житель Харківщини навмисно підпалив майно односельця: що відомо

Що стало причиною такого вчинку, у поліції не повідомляють

На Харківщині поліція затримала чоловіка за скоєння хуліганства. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Щодо обставин правопорушення, у поліції розповіли, що зловмисник у гаражі знайомого  вилив завчасно підготовлену рідину та підпалив. Пожежу ліквідували, постраждалих внаслідок інциденту немає.

Повідомлення про правопорушення від жителя села Мурафа правоохоронці отримали 14 січня.

Житель села повідомив, що на його подвір'я прийшов односелець, який був у стані алкогольного сп’яніння. Він зайшов до гаражного приміщення та з полімерної пляшки, яку приніс з собою, вилив на підлогу невідому речовину й підпалив сірниками. Зайнялася пожежа.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Зловмисником виявився 47-річний чоловік. Він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні хуліганства.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині працівники поліції задокументували факт продажу неповнолітній тютюнових виробів. 

Правоохоронці склали два адміністративні протоколи щодо порушниці. Протоколи оформили за порушення правил торгівлі та порядку провадження господарської діяльності. Правоохоронці біля одного з місцевих магазинів в селищі Краснокутськ виявили факт продажу тютюнових виробів 17-річній дівчині. Недобросовісною продавчинею виявилась 67-річна місцева жителька.

Що загрожує продавчині, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться