У Пісочині сталася ДТП з автобусом: є загиблі та постраждалі

Постраждала пенсіонерка та дитина, які були пасажирами автобусу

12 червня близько 12:25 у селищі Пісочин пасажирський автобус "Mercedes-Benz Sprinter" під керуванням 36-річного чоловіка виїхав за межі проїжджої частини на праве узбіччя. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Водій автомобіля помер на місці події, 60-річна пасажирка із забоями госпіталізована до лікарні. Медики також оглянули 7-річного хлопця, який отримав гостру реакцію на стрес. Інші пасажири від госпіталізації відмовилися.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області не обслідуватимуть водойми на наявність інфекцій чи боєприпасів

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області наголосили, що через заборону використання водних об’єктів для купання та масового відпочинку населення водолазами ДСНС не проводиться перевірка дна водойм. Також не проводяться лабораторні дослідження води відкритих водойм і піску пляжів.

Читайте також: Стала відома вартість наступної "підземної" школи у Харкові

Управління освіти адміністрації Новобаварського району оголосило тендер на будівництво захисної споруди цивільного захисту на території Харківського ліцею №153 на вул. Академіка Богомольця.

Після завершення будівництва першої “підземної” школи в Індустріальному районі міський голова Ігор Терехов зазначав, що подібні проєкти реалізують у кількох районах міста. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться