У Харківській області евакуюють притулок (ФОТО)

Цього разу вдалось евакуювати трьох собак з цуценятами та чотирьох котів

Порятунок тварин з прифронтових селищ триває: поліція та волонтери вивезли до безпечного місця чотирилапих мешканців притулку.

У рятувальній операції взяли участь помічник начальника ГУНП в Харківській області з гуманітарних питань В’ячеслав Марков та зооволонтери "Animals911Ukraina". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку поліції.

Притулок для тварин розташований на околицях села Черкаські Тишки Липецької територіальної громади, яке постійно страждає від обстрілів.

Разом з волонтерами правоохоронці евакуювали частину тварин та влаштували їх до притулку, який розташований у більш безпечному районі Харківської області. За тваринами буде забезпечений догляд та ветеринарне спостереження.

Згодом більшість із цих домашніх улюбленців знайдуть новий будинок та нових господарів.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області не обслідуватимуть водойми на наявність інфекцій чи боєприпасів

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області наголосили, що через заборону використання водних об’єктів для купання та масового відпочинку населення водолазами ДСНС не проводиться перевірка дна водойм. Також не проводяться лабораторні дослідження води відкритих водойм і піску пляжів.

Читайте також: Стала відома вартість наступної "підземної" школи у Харкові

Управління освіти адміністрації Новобаварського району оголосило тендер на будівництво захисної споруди цивільного захисту на території Харківського ліцею №153 на вул. Академіка Богомольця.

Після завершення будівництва першої “підземної” школи в Індустріальному районі міський голова Ігор Терехов зазначав, що подібні проєкти реалізують у кількох районах міста. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться