Харківська ОВА за технагляд віддала одному ФОП близько 32 мільйонів гривень за два роки

Лише за сьогодні на сайт закупівель завантажили 15 договорів з одним ФОП

За 2023-2024 роки за здійснення технічного нагляду на об'єктах Харківської області ФОП Кудрявцев Сергій Олегович отримав близько 32 мільйонів гривень (13 з них – цього року). Про це повідомив харківський журналіст Павло Федосенко, посилаючись на інформацію з сайту публічних закупівель "Prozorro".

Федосенко зазначає, що майже півсотні тендерів стосуються фортифікаційних споруд, де замовник – Харківська ОВА. Тільки за сьогодні оприлюднено 15 прямих договорів більше ніж на мільйон гривень. Всі роботи з нагляду треба закінчити до 20 червня.

"Враховуючи, що сьогодні вже 12-те число, а контролювати треба 15 будівництв, попереду в підприємця насичений тиждень. Бо всі ж знають, що в Харківській області до зведення фортифікацій ставляться дуже відповідально.

Що цікаво, Кудрявцев Сергій Олегович - також бенефіціар будівельної компанії "СК СТС", яка минулого року отримала від різних бюджетних установ Харківської області майже 100 мільйонів гривень", – зазначає журналіст.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області не обслідуватимуть водойми на наявність інфекцій чи боєприпасів

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області наголосили, що через заборону використання водних об’єктів для купання та масового відпочинку населення водолазами ДСНС не проводиться перевірка дна водойм. Також не проводяться лабораторні дослідження води відкритих водойм і піску пляжів.

Читайте також: Стала відома вартість наступної "підземної" школи у Харкові

Управління освіти адміністрації Новобаварського району оголосило тендер на будівництво захисної споруди цивільного захисту на території Харківського ліцею №153 на вул. Академіка Богомольця.

Після завершення будівництва першої “підземної” школи в Індустріальному районі міський голова Ігор Терехов зазначав, що подібні проєкти реалізують у кількох районах міста. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться