Поліцейські та цивільний чоловік отримали поранення на Харківщині: що сталося

В результаті ворожого удару по Куп’янському району постраждали цивільний чоловік та двоє поліцейських

13 червня близько 16:50 окупаційні війська рф, порушуючи закони та звичаї війни, здійснили обстріл міста Куп'янськ. Ворожий FPV-дрон влучив в проїжджу частину в той час, коли службовий автомобіль поліції рухався по дорозі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Акубаротравми отримали двоє поліцейських Куп’янського районного відділу поліції, які виконували службові обов’язки на території обслуговування. В момент обстрілу поліцейські знаходилися в автомобілі. З вибуховими травмами їх доставили до медзакладу.

Також вибухову травму та уламкове поранення отримав перехожий – 60-річний цивільний чоловік. Постраждалий знаходиться в лікарні в стані середньої тяжкості.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. Поліцейські задокументували наслідки воєнного злочину.

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 ККУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові комунальники розробили та виготовили бліндаж для військових

Фахівці КП "Харківські теплові мережі" розробили та виготовили металевий бліндаж для захисників. Як повідомили на підприємстві, бак підживлення теплоцентралі з товстої сталі вагою 15 тонн, який роками витримував тиск у 20 атмосфер, перетворився на підземну капсулу життя для військових.

Харківські комунальники називають розробку унікальною, проте ще минулого року подібні капсули виготовляли на одному з металургійних підприємств країни. Фото – за посиланням.

Читайте також: У Харкові виявили масовий мор риби: що може бути у воді

Виявлено факт загибелі водних біоресурсів на річці Уди біля Жихорської дамби Харківського району Харківської області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського рибоохоронного патруля.

При візуальному обстеженні річки Уди виявлено, що загибла риба зосереджена скупченнями вздовж берегової смуги. Загальна кількість загиблих водних біоресурсів складає 511 особин, при цьому вода у річці сірого кольору з неприємним запахом, що може свідчити про наявність у ній хімічних речовин.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться