Під Харковом сталася аварія: авто в’їхало в зупинку

Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди на Харківщині

Незначні тілесні ушкодження в результаті аварії отримали водій та пасажирка автомобіля. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

14 червня на трасі "Київ-Харків" неподалік міста Люботин автомобіль "KIA" не впорався з керуванням та скоїв наїзд на зупинку громадського транспорту.

В результаті автопригоди тілесні ушкодження отримали 25-річний водій та 16-річна дівчина. Постраждалих доставили до медичного закладу. Після надання медичної допомоги їх відпустили.

На місце ДТП виїжджали працівники відділення поліції № 2 ХРУП № 1. Інформація про подію внесена до Єдиного обліку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканці Харкова та області можуть бути взимку з теплом – Уряд виділив кошти

Уряд виділив для Харкова та Харківщини додаткові 2,5 млрд грн. Це будуть кошти на відновлення енергосистеми регіону, міста, на встановлення когенераційних установок, блочно-модульних котелень та газових генераторів. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, інформує портал "Коментарі".

Читайте також: Оновлені графіки погодинних відключень електроенергії в Харкові та області у період з 15 до 21 червня включно опублікували у Харківській ОВА, інформує портал "Коментарі".

Фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів.

У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла. Переглянути – можна за посиланням.

У Харкові виявили авіабомбу: яку загрозу вона становить для мешканців – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться