На Харківщині під завалами власного будинку опинилася родина

Війська рф вдарили по селу на Ізюмщині, постраждали двоє людей

За процесуального керівництва Ізюмської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 14 червня орієнтовно о 15:00 зс рф завдали авіаудар по с. Богуславка Ізюмського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Зафіксоване пряме влучання авіаційного боєприпасу у житловий будинок: під завалами опинились чоловік та його дружина. Обом потерпілим 46 років. Рятувальники деблокували їх, у постраждалих поранення, медики надають їм допомогу.

У селі пошкоджено приватні домоволодіння та господарчі будівлі.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених зс рф.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мешканці Харкова та області можуть бути взимку з теплом – Уряд виділив кошти

Уряд виділив для Харкова та Харківщини додаткові 2,5 млрд грн. Це будуть кошти на відновлення енергосистеми регіону, міста, на встановлення когенераційних установок, блочно-модульних котелень та газових генераторів. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, інформує портал "Коментарі".

Читайте також: Оновлені графіки погодинних відключень електроенергії в Харкові та області у період з 15 до 21 червня включно опублікували у Харківській ОВА, інформує портал "Коментарі".

Фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів.

У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла. Переглянути – можна за посиланням.

У Харкові виявили авіабомбу: яку загрозу вона становить для мешканців – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться