У МОЗ показали, як окупанти обстріляли «швидку» на Харківщині

Окупанти завдали ударів по медикам та цивільним на Харківщині

Чергова бригада медиків "екстренки" потрапила під обстріл терористів на Харківщині. Про це повідомили в МОЗ, інформує портал "Коментарі".

Швидка прибула на виклик до 17-річної дівчини, коли село атакували. В момент атаки медики проводили огляд в приміщенні, тому змогли вберегтися.

На жаль, не обійшлося без постраждалих серед цивільних. Поранень зазнали вагітна жінка, дитина та чоловік.

Попри значні пошкодження реанімобіля – медики змогли евакуювати постраждалих, зараз їм надається вся необхідна допомога.

"Вчергове техніка від United24 допомагає медикам рятувати життя. Дякуємо.

Також нагадуємо, від початку війни країна-терорист знищила 261, захопила 125 та пошкодила 166 автівок екстреної медичної допомоги", – зазначили у міністерстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв: мер Харкова Ігор Терехов повідомив про влучання у місті сьогодні вночі. Окупанти поцілили ймовірно КАБом по дитячому оздоровчому закладу. Чи є постраждалі – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові мешканці ЖК подали колективну скаргу

Мешканці ЖК "Журавлівський" поскаржились на несанкціоноване викидання сміття поряд з житловим комплексом. Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області за участю фахівців Державної екологічної інспекції у Харківській області, Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради та КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" провели розгляд звернення, інформує портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться