Вбив свого суперника через ревнощі: що сталося на Харківщині

Вбив через ревнощі: взято під варту чоловіка, який зарізав свого суперника

Трагічна подія сталась у селищі Панютине Лозівського району. У підозрюваного завершились стосунки з жінкою, проте прийняти її новий вибір він не зміг. У травні цього року зловмисник завдав ножове поранення новому обранцю своєї коханої і погрожував вбивством. А вже 14 червня підозрюваний втілив погрози в життя. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, вночі вбивця прийшов до будинку, де проживала його колишня співмешканка з нинішнім чоловіком. Зловмисник через вікно проник всередину помешкання, увірвався в кімнату, де знаходився потерпілий, і завдав удару ножем в грудну клітину свого суперника, після чого втік.

Жінка викликала медиків, і пораненого чоловіка було ушпиталено, проте, незважаючи на зусилля лікарів, він помер на операційному столі.

Зловмисника за декілька годин було затримано в порядку ст. 208 КПК України за місцем його мешкання. За процесуального керівництва Лозівської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 53-річному чоловіку в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

За клопотанням сторони обвинувачення підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв: мер Харкова Ігор Терехов повідомив про влучання у місті сьогодні вночі. Окупанти поцілили ймовірно КАБом по дитячому оздоровчому закладу. Чи є постраждалі – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові мешканці ЖК подали колективну скаргу

Мешканці ЖК "Журавлівський" поскаржились на несанкціоноване викидання сміття поряд з житловим комплексом. Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області за участю фахівців Державної екологічної інспекції у Харківській області, Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради та КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" провели розгляд звернення, інформує портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться