Дав повчитися їздити п’яній подрузі: у Харкові патрульні зупинили пару

Порушники ще й їздили у комендантську годину

Сьогодні вночі, під час патрулювання Індустріального району міста патрульні зупинили автомобіль Mitsubishi за порушення комендантської години. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Під час спілкування поліцейські виявили у водійки ознаки алкогольного сп'яніння. Також у жінка не мала права керування автомобілем. Інспектори запропонували громадянці пройти огляд на стан сп’яніння, на що вона погодилась. Огляд на стан сп'яніння громадянка пройшла за допомогою приладу Drager, результат якого склав 1,93 проміле.

Також в авто перебував власник автомобіля. Чоловік розповів патрульним, що вирішив повчити керуванню свою знайому, тому передав їй керування автівкою.

Патрульні відсторонили водійку від керування та склали на неї адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) та адміністративну постанову за ч.2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП. На власника авто патрульні склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 (Передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані сп’яніння).

п'яний за кермом, п'яний водій у Харкові, комендантська година у Харкові

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині чоловіка збила електричка: він йшов по коліям

16 червня близько 05:05 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вихідних стрілках залізничної станції Сахновщина Південної залізниці електропотягом сполученням "Краматорськ–Херсон" травмовано місцевого 21-річного мешканця, який йшов по коліям. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Що з чоловіком – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові будуть перебої з водою: адреси



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться