Харків’яни скаржаться на негоду: де працюють комунальники

Працівники СКП «Харківзеленбуд» усувають наслідки негоди

За останні кілька днів через значні опади та потужні пориви вітру були пошкоджені дерева майже в усіх районах міста. Про це повідомили у СКП "Харківзеленбуд", інформує портал "Коментарі".

На цей час комунальники розпиляли п’ять повалених дерев та стільки ж - зламаних гілок.

Харків’яни продовжують залишати заявки, роботи тривають.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині чоловіка збила електричка: він йшов по коліям

16 червня близько 05:05 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вихідних стрілках залізничної станції Сахновщина Південної залізниці електропотягом сполученням "Краматорськ–Херсон" травмовано місцевого 21-річного мешканця, який йшов по коліям. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Що з чоловіком – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові будуть перебої з водою: адреси

КП "Харківводоканал" у середу, 19 червня, проведе планово-попереджувальні роботи на водопровідній насосній станції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Де не буде води – читайте за посиланням.

Голова Харківської облради не показала у декларації польський бізнес чоловіка

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко в своїй декларації не вказала, що її чоловік володіє фірмою у Польщі. Такий висновок зробив харківський журналіст Павло Федосенко, аналізуючи дані з відкритих реєстрів.

Журналіст також посилається на екс-нардепа Ігоря Мосійчука, який повідомив, що в Віталія Луценка ще є Karta Stalego Pobytu (посвідка на постійне проживання). 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться