Десятки людей доставили до поліції Харківщини: що відбувається

Людей доставляють до територіальних підрозділів для перевірки

До операторів спецлінії поліції "102" минулої доби надійшло 1014 повідомлень від громадян. Всі звернення оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркоречовин. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 24 дорожньо-транспортні пригоди, в яких четверо осіб загинули, 13 громадян отримали травми.

16 червня в селі Павлівка Богодухівського району 32-річний водій "ВАЗ-2110" з'їхав на узбіччя дороги, де зіштовхнувся з дерев’яним парканом. В результаті ДТП чоловік отримав не сумісні з життям травми. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Поліцейські склали 12 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 5 - за керування автомобілями у стані сп’яніння, 3 – за керування автомобілями без відповідних документів, 4 – за перевищення швидкості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Близько 50 тисяч людей без світла та складна робота бізнесу – у ХОВА розповіли про актуальнуобстановку

Наразі через дії ворога близько 50 тисячі жителів області без електропостачання. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Як ускладнюється робота для бізнесу в Харківській області – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові відбудуться зміни у транспорті



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться