У Харкові та області затримали 80 осіб: що сталося

Тривають перевірки на блокпостах

У поліції Харківської області розповіли, що правоохоронці продовжують роботу щодо виявлення зрадників, пособників, колаборантів, повідомляють "Коментарі. Харків".

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби.

Також поліцейські Харківщини задокументували чергові злочини військових російської федерації. На місцях подій працювали слідчі, криміналісти, вибухотехніки. Вони провели 3 огляди місць подій, зібрали речові докази, опитали свідків, відкрили 6 кримінальних проваджень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Головному управлінні ДСНС України у Харківській області розповіли, що робилося в регіоні протягом минулої доби.

У службі повідомили, що протягом доби рятувальники ДСНС на гасіння пожеж, пов’язаних з ворожими обстрілами, не залучались. “Протягом доби з 13 по 14 січня 2024 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу”, - йдеться у повідомленні.

При цьому пожежі в Харківській області все ж були. За цей період здійснено 26 оперативних виїздів, з яких:

  • 9 – на ліквідацію пожеж;

  • 1 – для проведення аварійно-рятувальних робіт;

  • 1 – на обстеження території після обстрілів;

  • 7 – на допомогу населенню;

  • 8 – інші виїзди.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 3 одиниці вибухонебезпечних предметів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться