У Харкові транспорт виявився у розшуку Інтерполу

Патрульні виявили мотоцикл, який перебуває у міжнародному розшуку

Вчора вночі, під час патрулювання Шевченківського району міста патрульні зупинили водія мотоцикла Yamaha для перевірки.

Перевіривши по наявним базам даних, патрульні встановили, що мотоцикл знаходиться у розшуку. Крім того, мотоцикл також перебуває у міжнародному розшуку за базами Інтерполу.

На місце інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Слідчими буде надана кваліфікація події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині роздадуть гуманітарні набори: хто отримає

Міжнародні партнери передали 16 000 гігієнічних наборів на потреби евакуйованих жителів Харківщини. Про це повідомив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов, інформує портал "Коментарі".

 "Впродовж поточного тижня волонтери благодійного фонду "Мирне небо Харкова" розвезуть гігієнічні набори по місцям компактного розташування та роздадуть евакуйованим з прикордоння нашої області. Допомогу також отримають соціально вразливі верстви населення регіону", - зазначив Євген Іванов.

Читайте також: Чоловік на роботі крав пальне та продавав: що йому загрожує

Водій одного з цехів бурового підприємства України привласнив дизельне пальне зі службового автомобіля, який був за ним закріплений. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Під час здійснення перевезень службовим автомобілем, чоловік заїжджав на територію свого домоволодіння, розташованого у Зміївській територіальній громаді, та зливав дизельне пальне. Після чого продавав паливо іншим особам.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться