У Харкові черговий скандал з ТЦК: у відомстві дали коментар

Соцмережі розганяють відео моменту сварки чоловіка та представників ТЦК у Харкові

У соціальних мережах поширюється відео, на якому зафіксовано частину  ситуації за участі групи оповіщення та громадянина. Інцидент  стався сьогодні, 26 червня, у місті Харків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського ОТЦК та СП.


Під час планових заходів співробітник Національної поліції, який разом з військовослужбовцями Збройних Сил України входить до складу групи оповіщення, зупинив громадянина для перевірки документів, які підтверджують особу  та перевірили облікові дані.

"Це є стандартною процедурою, передбаченою законом. Громадянин, який  перебував у розшуку, намагався відмовитись від виконання законних вимог.

У підсумку інцидент було вичерпано. Військовозобов’язаний громадянин оновив дані у ТЦК та СП, отримав направлення на проходження військово-лікарської комісії. Звернень, заяв та скарг до РТЦК та СП не надавав", – зазначили в обласному ТЦК.

Там нагадали, що під час дії воєнного стану необхідно мати при собі військово-облікові документи або документи, які посвідчують особу та надавати їх для перевірки уповноваженим особам.

"Закликаємо співгромадян до взаємоповаги  при спілкуванні з військовослужбовцями ТЦК, більшість з яких з яких повернулися з фронту для подальшого проходження військової служби після поранень і втрати здоров’я.

Звертаємось до громадськості із проханням не піддаватися провокаційним заголовкам в інтернеті, зберігати критичне мислення та користуватися лише офіційними джерелами інформації", – зазначили в ОТЦК.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

В Основ'янському районі продовжують працювати три пункти видачі гарячого харчування.

Їхніми послугами користуються переважно самотні літні люди, внутрішньо переміщені особи, сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах. Щодня, з 11:00 до 14:00, крім неділі, кухарі готують і видають понад 2,7 тисяч комплексних обідів. Де ще видають гаряче харчування – дивіться за посиланням.

Читайте также