До харківської поліції доставили 27 людей: що відбувається

Людей доставляють до територіальних підрозділів для перевірки

Упродовж минулої доби 1126 викликів отримали поліцейські Харківщини. Всі звернення оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 27 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2700 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушника вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 12 дорожньо-транспортних пригод, в яких 11 громадян отримали травми.

У селищі Близнюки Лозівського району працівники поліції викрили водія, який керував транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Журналісти порталу "Коментарі" відстежили, якою була середня заробітна плата у керівництва Харківської ОВА у період з січня по травень 2024 року. Зокрема, у Мінфіні оприлюднили дві цифри – це середня заробітна плата та середній посадовий оклад на місяць.

Для прикладу, у 2023 році голова ХОВА Олег Синєгубов отримав 1 350 977,08 грн виплат (середнє на місяць – 112 581 гривень), з них: 

оклад - 1 042 714,37 грн (середній на місяць – 86 892 гривень),

надбавка - 156 407,17 грн,

за відрядження - 151 855,54 грн.

Скільки чиновники Харківської ОВА отримали вже в цьому році – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харківській області оголосять примусову евакуацію: де саме

У Харківській області планують оголосити примусову евакуацію ще з декількох населених пунктів. Про це йшлося на нараді під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова з очільниками РВА, МВА, керівництвом ГУНП області та військовим керівництвом у Куп’янському районі, інформує портал "Коментарі".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться