Смертельна небезпека прихована на Харківщині: подробиці

Сапери ДСНС продовжують розміновувати села на Ізюмщині

Сапери ДСНС доклали багато зусиль, аби звільнити деокуповане село Кам’янка від смертоносного російського вибухонебезпечного залізяччя. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Тамтешні мешканці, котрі потроху повертаються до своїх домівок, буквально "ходять по мінах". Щодня в тому селі піротехніки знаходять і знешкоджують велику кількість протипіхотних мін типу ПФМ "Пелюстка" різних модифікацій.

"Чи не на кожному кроці трапляються ВОГи та інші нерозірвані боєприпаси. Все це заховане, прикрите густою рослинністю та будівельним сміттям.

Тож сапери крок за кроком, метр за метром очищують територію, знаходять, ліквідують та знешкоджують будь-яку небезпеку. Ця робота вимагає великої пильності, уваги та обережності, оскільки будь-який неправильний рух може бути останнім...", – наголошують рятувальники.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У ХОВА повідомили, що буде з 1 вересня у садочках та школах

У Харківській області на облаштування укриттів у закладах загальної середньої освіти у 2024 році передбачено кошти субвенції з державного бюджету в сумі 500 млн грн. Також до фінансування долучаються громади — 80 млн грн. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов під час наради у Прем’єр-Міністра України Дениса Шмигаля, інформує портал "Коментарі".

Подробиці – за посиланям.

Читайте також: У Харкові меблева фабрика продавала товар державним компаніям росії

Служба безпеки затримала чотирьох керівників харківської меблевої компанії, які підозрюються у співпраці з рф під час повномасштабної війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресцентру СБУ.

За матеріалами справи, фігуранти вели бізнес із московськими компаніями, які співпрацюють з державними установами рф. Зокрема йдеться про підсанкційні ПАТ "Сбєрбанк" і АТ "Тінькофф". Ще однією із клієнтів установи була російська корпорація "Ростелеком", яка забезпечує зв’язком окупаційні угруповання рф. Скільки мільйонів податків українська фірма перерахувала до країни-окупанта – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться