Для тварин, що лишаються поблизу фронту, поліція та волонтери возять корм

Поліція та волонтери дбають про тварин, що залишилися на прифронтових територіях Харківщини

Мешканцям Старосалтівської та Вовчанської громад Харківської області доставили сухі та вологі корми для домашніх вихованців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Також мешканцям прифронтових районів передали корми для годівлі тварин, які внаслідок російської агресії залишилися без дому та господарів.

Зооволонтери разом з поліцейськими розпочали евакуацію безпритульних тварин, що залишилися. Їх доставлять у притулок, розташований на території Зміївської громади. Там всі тварини будуть чиповані, вакциновані, забезпечені харчуванням та ветеринарним доглядом.

З часом волонтери знайдуть їм нові будинки та нових господарів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області оновили графіки відключення світла

Фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів. Для Харкова та області запровадили нові графіки погодинних відключень світла з 29 червня по 5 липня включно. Про це повідомили у Харківській ОВА, інформує портал "Коментарі".

У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

Читайте також: У громаді під Харковом люди зазнали поранень: що сталося

Близько о 16:28 у Харкові та області пролунали потужні вибухи. Вже о 16:55 начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що влучання сталися у Циркунах Харківського району, що розташовані неподалік Київського району обласного центру.

"Є пошкодження цивільної інфраструктури.

За попередніми даними, четверо поранених. Інформація уточнюється", – написав очільник ХОВА.

Наразі кількість поранених зростає. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться