«Авторській школі Бойка» у Харкові можуть призупинити ліцензію

На Харківщині заклади освіти без захисних споруд не повинні працювати – Олег Синєгубов

На Раді оборони області розглянули питання щодо зупинення ліцензії однієї з харківських приватних шкіл. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Йдеться про харківський приватний навчально-виховний комплекс "Авторська школа Бойка", який продовжував працювати у офлайн форматі, ігноруючи вимоги безпеки МОНу та профільних служб, зазначив голова ХОВА.

Нещодавно в будівлю влучила російська авіабомба. Тоді постраждала одна людина. Масових дитячих жертв вдалося оминути лише через те, що обстріл відбувся у вихідний день.

На Раді оборони висловилися керівники правоохоронних структур. Рівень загрози з боку рф на сьогодні не дозволяє проводити повноцінний навчальний процес без додаткових заходів захисту. 

"Для нас безпека дітей — пріоритет.

Не може відбуватися освітний процес, коли не створене безпечне середовище. При тому, що ворог випробовує по Харківщині все нові і нові швидкісні та руйнівні боєприпаси.

Це суперечить і законодавству, в будь-яким моральним людським принципам", – наголосив Синєгубов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Обстріляна школа у Харкові працювала з порушеннями закону – Ігор Терехов

Приватний заклад освіти, який 23 червня був пошкоджений внаслідок обстрілів у Шевченківському районі, працював із порушенням чинного законодавства. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов, інформує портал "Коментарі" з посиланням на Харківську міську раду. За його словами, міська влада неодноразово зверталася до відповідних органів для врегулювання цього питання.

Читайте також: За неділю, 23 червня, населені пункти Харківської області, у тому числі і Харків, піддалися сильним обстрілам, ракетами та керованими авіабомбами. Внаслідок ударів є численні руйнування, загиблі та поранені цивільні мешканці. Також поранено рятувальника ДСНС. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

15:00 м. Харків, Шевченківський район, заклад освіти. Внаслідок обстрілу КАБ частково зруйновано двоповерхову будівлю. Постраждали 4 людини (з них одна дитина 15 років).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться