На Харківщині горіло хлібне поле (ФОТО)

Харківщина: ворог завдав навмисного удару по хлібному лану

Сьогодні, 1 липня близько 16:00 ворог завдав удару по стиглому пшеничному лану поблизу с. Карасівка Золочівської громади Харківської області, навмисно намагаючись знищити майбутній врожай. Трапилась пожежа. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

До місця події прибув пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС на автоцистернах, посилений медичним розрахунком. Їхнє завдання полягало у якнайшвидшій локалізації вогню, котрий міг знищити все поле площею у 110 га.

Завдяки оперативним діям рятувальників протягом пів години вдалось локалізувати пожежу на площі 2 га. О 17:10 роботи з її ліквідації були повністю завершені.

Працювало 3 одиниці техніки та 9 осіб особового складу ДСНС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині видаватимуть хліб та продуктову допомогу

Завтра на Харківщині планується видача хліба, яку проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків". Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають у громаді.

Також Товариство Червоного Хреста України буде надавати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів для людей, які евакуювалися з небезпечних громад, у Харкові. Де та коли можна отримати допомогу – читайте за посиланням.

Читайте також: Ворог буде шукати нові можливості "входу" в область – коментар ХОВА

Ворожа армія продовжує наступати в Харківській області та не відмовляється від своїх планів окупувати населені пункти області. Про це в етері національного телемарафону повідомив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов, інформує портал "Коментарі". Що робиться в області зараз – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться