На Харківщині вантажівка підірвалась на ворожій міні (ФОТО)

У Харківському районі вантажний автомобіль натрапив на ворожу міну

2 липня близько 10:30 вантажний автомобіль з причепом наїхав на ворожу міну між селами Гракове та Мосьпанове Чугуївського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Транспортний засіб зазнав пошкоджень. На щастя, водій не постраждав.

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених російськими військовослужбовцями.

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:                                                                                                                  

Харків’ян, які загинули через військову агресію, ховатимуть безкоштовно

З бюджету Харківської міської територіальної громади відшкодовуватимуться витрати на поховання на міських кладовищах харків’ян, які загинули (померли) внаслідок збройної агресії рф.

Сьогодні, 2 липня, на позачерговій сесії міськради депутати затвердили Програму організації безоплатного поховання загиблих (померлих) військовослужбовців Збройних Сил України, інших, утворених відповідно до законів України, військових формувань, а також цивільних осіб, загиблих (померлих) в результаті ворожих обстрілів та руйнувань, спричинених військовою агресією рф проти України, на 2024-2027 роки.

Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Мешканцям Харківщини оголосили про сувору заборону



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться