Рятувальники Харківщини показали ще одну небезпечну локацію в області

Ліси Балаклійщини: надзвичайно забруднена ворожими вибухівками місцевість

Сапери ДСНС працюють в лісах поблизу Балаклії. Це занадто небезпечна місцевість. Ходити сюди звичайним людям заборонено. Тут всюди розкидані касетні боєприпаси, протипіхотні міни та нерозірвані снаряди. Тікаючи, росіяни щільно все мінували та кидали свої БК. Про це повідомили в обласному главку ДСНС, інформує портал "Коментарі".

"Тому важко недооцінити важливість безпеки в лісистій місцевості. Піротехніки-професіонали крок за кроком розміновують наші ліси і нагадують про важливість дотримання правил мінної безпеки. Вони радять уважно дивіться під ноги, особливо у густій траві чи під опалим листям; не наближайтесь до підозрілого предмета; звертати увагу на попереджувальні знаки; оминати потенційно небезпечні території та повідомляти про небезпечну знахідку за номером 101 або 102", – йдеться у повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Прильот" під Харковом: є поранені

Сьогодні, 2 липня близько 10:00 військові рф обстріляли село Малі Проходи Харківського району. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

За попередніми даними, удар був завданий  керованою авіабомбою. Що наробила авіабомба – читайте за посиланням.

Читайте також: Мешканцям Харківщини оголосили про сувору заборону

У зв'язку з надзвичайно сухою та спекотною погодою, у більшості областей України, зокрема й на території Полтавської та Харківської областей, переважає найвищий – 5 рівень пожежної небезпеки. Про це повідомили у Слобожанському лісовому офісі, інформує портал "Коментарі". Що саме не можна робити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться