Вячеслав Задоренко показав, що зараз робиться після обстрілів

Селище два рази було під ворожими обстрілами

У результаті нічних та ранкових обстрілів 3 липня у Руській Лозовій пошкоджено близько 20 будинків, 6 з яких зруйновані майже повністю. Троє людей госпіталізовано, двоє з них у стабільному стані, за життя одного чоловіка медики продовжують боротись, він у важкому стані. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформує портал "Коментарі".

Підрозділи ДСНС продовжують гасіння пожежі. Оперативники Харківгазу перекрили газопостачання до пошкоджених домоволодінь.

На фото – наслідки нічних ракетних обстрілів та ранкового удару КАБом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

ХОВА разом з Інститутом ім. Бокаріуса перевірятимуть підрядників будівництва фортифікаційнихспоруд

Харківська ОВА уклала меморандум із Національним науковим центром "Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса" для проведення експертиз щодо будівництва фортифікацій. Відтак ХОВА додатково перевірить підрядників, призначивши більше 200 незалежних експертиз. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Відповідний документ підписали начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та директор Національного наукового центру Сергій Тюлєнєв.

Читайте також: Харківська поліція затримала 30 людей: що відбувається

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 30 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3900 транспортних засобів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться