Збільшилася кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Харкову 23 січня

Раніше було відомо про десять жертв, після розбору завалів зруйнованого будинку

Незважаючи на зусилля медиків, сьогодні вночі у лікарні померла 61-річна жінка. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі, інформують "Коментарі. Харків".

Станом на зараз кількість загиблих внаслідок ворожого ракетного удару по Харкову зросла до 11 людей.

Нагадаємо, 23січня Харків був три рази обстріляний російськими ракетами. Це була одна з наймасовіших комбінованих ракетних атак, коли були застосовані ракети різних типів. Внаслідок обстрілу було поранено понад 70 людей, а також загинуло десять людей, у тому числі восьмирічна дівчинка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни більше не зможуть онлайн моніторити курсування громадського транспорту

З метою безперебійного функціонування об’єктів критичної інфраструктури міського електротранспорту в умовах воєнного стану та запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій в регіоні, КП "Харківський метрополітен" припиняє транслювання відомостей про розміщення та пересування міського транспорту в мережі Інтернет. Що це означає – читайте за посиланням.

Що буде з вишами у Харкові: мер звернувся до МОН

Харківський міський голова Ігор Терехов взяв участь у засіданні Спілки ректорів Харківської області за участю заступника міністра освіти і науки Михайла Винницького. Тема засідання була присвячена обговоренню планів МОН України щодо приєднання Української інженерно-педагогічної академії та ХНПУ імені Г. С. Сковороди до Харківського національного університету імені Каразіна, а також Харківського національного автомобільно-дорожнього університету до ще одного з вишів.

Мер Харкова висловив свою думку стосовно цього та звернувся до міністерства – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться